Izvor:
27.03.2017 u 16:28
0

KAO RUKOM ODNET: Uklonite celulit domaćom mašću za samo 7 dana!

Vrlo je jednostavno pripremiti domaću kremu koja će nam pomoći ukloniti celulit na telu. Ono što je najbitnije, krema je puno delotvornija od preparata koje možete kupiti u radnjama.

Krema koja je pripremljena prema ovom receptu pokazat će prve rezultate već nakon sedam dana. Celulit će nestajati samo radi vaše domaće kreme. Ovakva krema je takođe delotvorna i u borbi protiv strija.

Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dečja krema, zato što ne sadrži nikakve štetne dodatke i ima idealan sastav masnoće i vlage. Tablete mumyo se vrlo često koriste ne samo u borbi protiv celulita nego i kod strija. Mumyo zateže kožu, povećava njezinu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom. Vrlo su učinkovita i eterična citrusova ulja u borbi protiv celulita. Moglo bi se reći kako je to i prava namjena tih ulja. Odaberite sami koje ulje ćete koristiti, ulje naranče, limuna ili lana. Citrusova ulja su dobra jer zatežu i hrane kožu s korisnim sastojcima. Ulje cimeta ima vrlo ugodnu aromu i vrlo je djelotvorno u borbi zajedno s narančinom korom. U kombinaciji s citrusovim uljima, daje odlične rezultate.

Priprema kreme je jako jednostavna:

U teglicu (ne manju od 150 ml) stavite 100 gr dečje kreme. Zatim dodajte 5-6 u prah usitnjene tablete mumyo i promešajte. Tablete mumyo držite u frižideru jer na taj se način lakše istisnu i usitne. Dodajte 20 kapi narančinog (ili drugog citrusovog ulja) i ne više od 5 kapi ulja cimeta. Sve sastojke dobro promešajte, poklopite i ostavite da odstoji osam do 10 sati. Nakon toga, promešajte ponovno. Vaša domaća anticelulitna krema je spremna za primenu. Nemojte zaboraviti zatvoriti teglicu posle svakog nanošenja kreme.

Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je kremu utrljati svakodnevno u problematične delove tela, snažnim pokretima, a prve rezultate očekujte već nakon tjed nedelju dana.

Rok primene kreme je tri tnedeljea, a nakon toga napravite drugu smesu.

Nakon nanošenja kreme pričekajte da je koža upije, azatim obucite pidžamu ili spavaćicu (ako nanosite kremu pre spavanja). Postoji mogućnost da će ostati tamne mrlje od mumyo tableta, ali one se vrlo lako operu.

vetionline.com
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter