Izvor:
03.04.2017 u 20:00
0

OVAJ TRETMAN KOŠTA 10 DINARA: Očistite svoje lice od mitisera i ublažite upalu kože!

Poznato je već koliko soda bikarbona može biti korisna u domaćinstvu, ali i u nezi tela: zuba, kože, kose… Novost je da od ovog sastojka možete napraviti odličnu domaću masku za lice, a ono što je još bolje je da kesica ovog čudesnog praha košta samo 10 dinara!

Potrebno je da pomešate kašičicu hladne vode i kašičicu i po sode bikarbone. Držite na čistom licu deset minuta i isperite mlakom vodom.

Ako imate suvu kožu, masku skinite nešto ranije, a ako imate masnu, držite malo duže. Ovako ćete se rešiti mitesera i ublažiti upale na koži, ali ubzati procese zarastanja.

Najbolje bi bilo, pre svega, da se kao i uvek konsultujete sa svojim kozmetičarem ili dermatologom.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter