Izvor:
05.04.2017 u 13:23
0

DA LI ĆETE I POSLE OVOGA IĆI U SOLARIJUM? „Samo“ 10 minuta sunčanja koštalo je života! (FOTO)

Kloi Džordan je isprva bila prilično iznervirana jer je njene selfije kvario veliki mladež na stomaku. Ova dvadesetjednogodišnjakinja toliko je bila frustrirana mladežom da je rešila da vidi o čemu se radi – i to joj je spasilo život.

Prilikom posete dermatologu, testovi su otkrili da pati od potencijalno smrtonosnog raka kože. Njen mladež je počeo da menja oblik i veličinu, ali je ona odbijala da poveruje da je u pitanju nešto opasno.

Totalno sam šokirana onim što mi je rak uradio. Da mogu da se vratim u prošlost i zaobiđem solarijume,odmah bi to uradila. Ova užasna bolest je uništila moje telo i ostavila ožiljak koji će me zauvek podsećati koliko je važno brinuti se o sebi – upozorava ona. Ovu bolest može da izazove izloženost sunčevoj svetlosti, ali veruje se da postoji i njena veza sa solarijumima. Međutim, Džordan ne ide u solarijum redovno, ali želi da svi znaju šta može da se desi čak iako ga posećujete povremeno.

Nikada nisam redovno išla u solarijum, ali želim da svi znaju da 10 minuta pod tim lampama zbog savršenog tena jednsotavno nije vredno kada vidite kakve posledice mogu da budu – dodaje.

Džoana se trenutno oporavlja od operacije, ali je čeka još tekstova jer doktori moraju da utvrde da li se rak proširio na druge delove tela.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/cloejordan_x

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter