Izvor:
08.04.2017 u 21:09
0

NA NJIMA SVE PIŠE: Nega ruku je posebno važna za žensku lepotu!

Na rukama sve piše, kako ih negujemo, kako živimo, koliko imamo godina. Zato obratite posebnu pažnju na njih. Nije nega ruku ista za sve godine. Hijaluron, botoks i ostale blagodeti plastične hirurgije možda mogu da nas podmlade, ali šta ćemo s rukama? One se ne daju prepraviti, a na njima sve piše – koliko pažnje im posvećujemo, kakav život vodimo, koliko godina imamo… Zato obratite posebnu pažnju na njih. Nije nega ruku ista za sve godine.

Od 20 do 30
Koža je i dalje elastična i nežna sama po sebi. Ali to ne znači da ne treba da negujete ruke. Mažite ih redovno, i to kremama na bazi maslinovog ulja.

Od 30 do 40
Polako vaše ruke postaju grublje, zato je potrebno da koristite pravu kremu.Dermatolozi savetuju one na bazi vitamina E i ši putera. Poenta je u tome da krema hidrira ruke i da podstiče stvaranje kolagena, a samim tim usporava starenje kože. Osim toga, vašim rukama prijaće da ih povremeno držite 20-ak minuta u mlakom čaju od kamilice.

Od 40 do 50
Vreme je za redovno i ozbiljno mackanje. Ako ovo shvatite ozbiljno, vrlo je moguće da ćete prolongirati pojavu staračkih fleka. Stručnjaci preporučuju kreme bogate vitaminom C. Među najvažnijim dermatološkim otkrićima upravo je antioksidativna moć vitamina C. Pored toga, ove kreme podstiču produkciju kolagena i proizvodnju pigmenta.

Za 60 plus
Koža gubi masnoću, postaje suva i jako osetljiva. Ovo je vreme kada treba da uložite više novca u kremu za ruke. Vašim rukama najviše će prijati one na bazi hijaluronske kiseline.

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter