Izvor:
11.04.2017 u 02:00
0

ZAUSTAVILA STARENJE: Žena (51) zahvaljujući ovim tajnama zaustavila vreme! (foto)

Prelepa glumica oduvek je predmet divljenja, ali i zavisti, jer nikako ne stari.

Elizabet Harli (51) najbolja je reklama za sopstvenu kolekciju kupaćih kostima, koje joj odlično stoje, bez obzira na desen ili kroj.

Na svom Instagram profilu podelila je nekoliko modela iz njene nove kolekcije, koje su dobile pohvale žena iz celog sveta, a komplimenti nisu izostali ni za lepu britansku glumicu i model, kojoj niko ne bi dao 51 godinu!

Ovo su njene tajne lepog izgleda:

1. Topla voda
Elizabet svaki dan započinje ispijanjem čaše tople vode koja podstiče rad probave i metabolizma. Voda je uvek uz nju, jer hidrira organizam i njenoj koži daje negovan izgled.

2. Brza šetnja
Iako nije fan vežbanja, Elizabet se svaki dan obavezno prepusti žustroj šetnji od 30 minuta, što je odličan način za sagorevanje kalorija. Svaki dan izdvoji nekoliko minuta i za trbušnjake, koji mogu da se izvode čak i dok gledate televiziju.

3. "Ne" prerađenoj hrani
Elizabet je iz svoje ishrane izbacila prerađenu hranu i poznate izvore ugljenih hidrata poput industrijskih slatkiša, hleba, testenine i čipsa. Izbegava i gazirana pića, a kad ima neko snimanje odriče se i voća, jer ono može da izazove nadutost.

4. Čarobna supa
Kada je uhvati monstruozna želja za hranom, Elizabet popije šoljicu supe od povrća, koju uvek ima u frižideru. Ponekad joj se dogodi da u toku dana popije i do šest šoljica ovog obroka.

"Ovaj trik zaista pali, a sa njim ćete izgubiti i nekoliko kilograma", priznala je ona.

5. Lažni ten
Kada se oseća nesigurnom u svoje telo, Elizabet posegne za "lažnim tenom". Preparati za samopotamnjivanje vizualno sužavaju telo, zbog čega se i lepotica poput ove britanske glumice, odmah oseti bolje.

Stil
Foto: Instagram/elizabethhurley1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter