parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

OVO VAM JE TREBALO: Fenomenalni saveti za brži rast obrva!

Ukoliko ste previše počupali obrve, ne očajavajte jer postoje načini da vam brže izrastu, ali i da prekrijete njihov izgled koji vam smeta.

Skoro svima nama se makar jednom u životu desilo da previše počupamo obrve. Tada nastaje prava agonija jer obrve ne rastu tako brzo, a čine fokus celog lica. Ipak, morate biti strpljivi i ispratiti nekoliko koraka koji će pomoći da ponovo imate guste i lepe obrve.

1. Pustite ih da rastu

Da, ovo je najlogičniji savet kada znate da vam je ostalo malo obrva, ali pustiti ih da rastu, bez dodatnog čupkanja jeste težak izazov. Četiri do pet meseci ne bi trebalo ni da pomislite na korišćenje pincete niti makazica.

2. Uređujte ih planski

Prvih nekoliko meseci je zaista teško, jer će svaka dlačica “voditi svoju politiku”. Srećom po nas, sa samo nekoliko proizvoda i malo znanja, njihov izgled može da se sredi. Preko viška dlačica koje rastu preko luka, nanesite korektor; na mesta gde ih nema dovoljno – nanesite malo boje; a ako želite da ih “poravnate”, uz pomoć gela možete da rešite i taj problem.

3. Iznijansirajte obrve

Da bi vam obrve izgledale vizuelno gušće i jednake, uz pomoć senke ili olovke za obrve nanesite popunite prazna mesta, ali i kratke dlačice koje su počele da rastu. Tako ćete stvoriti prirodniji izgled koji će vam izgledati lepo.

4. Skratite šiške

Ako vam baš smeta trenutni izgled obrva, najlakši način da ih potpuno prekrijete, bez korišćenja šminke jeste da pustite šiške preko njih. Ovako ćete promeniti i poboljšati svoj izgled, ali i prekriti obrve.

5. Upotrebite serum

Postoji nekoliko vrsta kliničkih seruma koji su kreirani za brži rast dlačica, odnosno obrva. Ako se odlučite za njihovo korišćenje, morate biti uporni i nanositi ih na obrve svakog jutra i večeri, punih šest i više nedelja. Ako ne želite da koristite “hemiju”, ricinusovo ulje je uvek odličan izbor.

6. Neka vam kozmetičarka oblikuje obrve

Čestitamo! Sada kada su vam obrve porasle, obavezno idite kod kozmetičara koji će tačno odrediti najbolji oblik obrva prema vašem obliku lica ili želji i koji neće vaše obrve vratiti na staro.

 

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Twitter/kqtqrinq

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Live
11:55 Vesti
12:05 Parovi Live
12:55 Vesti
13:10 Parovi Live
14:05 Beni Afet serija
15:00 Parovi - Live
16:00 Posle rucka
17:00 Parovi Live
17:30 Telemaster
18:00 Kviz: Naslovna strana
18:30 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 PROVODADZIJA
slede Parovi Live