Izvor:
20.04.2017 u 03:43
0

ŽENE MASOVNO NA USTA STAVLJAJU ANTIRID KREMU ZA OČI: Kada vidite rezultat – i vi ćete!

Ljudi koji su boravili iza scene na Nedeljama mode i koji su gledali kako šminkeri rade svoj posao, tvrde da su naučili važnu lekciju – svaki proizvod ima tajnu duplu namenu.

Karmin se može upotrebiti kao rumenilo, olovka za oči može popuniti obrve, senka za oči se može staviti na usta. Mogućnosti su beskonačne.

Sada je tu još jedna fora koju treba da uzmete u obzir. Kremu za zonu oko očiju stavite na usne i oko njih.

Zašto ova ideja ima smisla? Koža oko očiju je jako osetljiva i tanka, baš kao i usne. Zato se na ta dva mesta prvo formiraju bore. Još jedan problem s usnama je što na tom delu nema lojnih žlezdi koje održavaju ostatak lica hidriranim. Tu je krema za zonu oko očiju pun pogodak, ona sadrži aktivne sastojke koji dubinski hidriraju, omekšavaju, sprečavaju pojavu bora.

S obzirom na to da su zbog osetljivosti očiju, antiridi strogo testirani, potpuno su sigurni i za usne. Ukoliko vam je ipak previše da cele usne prekrijete kremom za područje oko očiju, utapkajte je na ivicu gornje usne i na "bore smejalice". Na duge staze, ova navika može da napravi pravo malo čudo.

Izvor: Noizz.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter