Izvor:
26.04.2017 u 01:14
0

MODERNO I JEFTINO: Ove haljine su preplavile modne piste, a vi ih možete imati po pristupačnoj ceni! (foto)

Ukoliko volite i pratite modu, sigurno znate da je ova haljina sa karnerima pravi HIT ove sezone!

Svi svetski modni brenovi su je “izbacili” u svojim kolekcijama, a vi je možete imati za neuporedivo manji iznos!

Bilo da vam se dopada roze, crna, žuta ili plava boja, ova haljina je pravi pogodak za bilo koje doba dana. Možete je nositi na poslu preko dana, ili u laganoj šetnji gradom, na kafi sa drugaricom… Uz baletanke ili štikle, sasvim je svejedno.

U njoj ćete izgledati šik i moderno i na poslovnoj večeri sa kolegama i saradnicima, a u isto vreme i ozbiljno jer je prave dužine.Haljina sa karnerima na rukavu je neprikosnoven način da pokažete da pratite svetske modne trendove, kao i poznate i slavne ličnosti.

Uz pravilno kombinovanje aksesoara, haljina se vrlo lako transformiše u stilski komad na kome će vam svi zavideti, a sve to za veoma nisku cenu.

Story
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter