Izvor:
29.04.2017 u 23:28
0

OVO VAM JE TREBALO: Saveti kako da obična bela majica izgleda GLAMUROZNO!

Ni jedan garderober ne može biti potpun bez klasične bele majice…

Bela majica je jednostavan odevni komad koji može napraviti potpunu promenu u vašem stajlingu. Od jednostavnih, kežual kombinacija, do složenijih i elegantnijih, bela majica može poslužiti kao odličan fokus celog vašeg izgleda.

Saznajte kako da izaberete odgovarajuću belu majicu prema vašoj građi koja će vam stajati sigurno savršeno i postati vaš omiljeni odevni komad.

Ako imate uska ramena – majica sa dubokim, okruglim okovratnikom je savršen izbor

Investirajte u majicu na kojoj se kragna/okovratnik nalaze blizu ključnih kostiju. Uglavnom su okruglog oblika i skrenuće pažnju sa vaših ramena, što samim tim rezultuje izbalansiranim gornjim delom koji izgleda proporcionalno.

Ako imate široka ramena – majica sa širokim, opuštenim okovratnikom

Suprtono prethodnom izgledu, za vas koje imate široka ramena je idealna majica sa širokim okovratnikom koja će nežno padati preko vaših ramena i kreirati ženstvenu siluetu.

Ako imate veće grudi – majica sa blagim V-izrezom

Jedinu stvar koju dame sa većim grudima treba da izbegavaju jeste duboki okovratnik koji kreira ružan izgled upravo u tom delu tela. Umesto takvih majica, birajte one sa blagim dekolteom i V-izrezom koje će nežno otkriti vaše ključne kosti.

Ako imate manje grudi – majice sa džepovima, natpisom ili drugim zanimljivim detaljem u visini grudi

Upadljivi detalji poput malih džepova na majici odlično idu uz dame koje nemaju velike grudi. Na ovaj način ćete ih istaći i vizuelno povećati. Ako ne volite džepove, rečenica preko grudi na beloj majici je takođe dobar izbor.

Ako imate “jabuka” građu – majica A-kroja

Da biste pobedili u ratu protiv “krofnica” sa strane, investirajte u belu majicu koja slobodno pada preko vašeg srednjeg dela tela, poput majica A-kroja. Istaknite struk trakom, a donji deo majice pustite da lagano pad i prekiva ono što ne želite da se vidi.

Ako imate građu peščanog sata – majica uz telo

Izbegavajte glomazne i široke majice koje će samo dodati još više na vaše obline. Istaknite svoje idealne proporcije u uskoj majici koju ćete uvući u duboku suknju ili pantalone. Što se tiče okovratnika, birate dublje majice, koje će stvoriti balans, s obzirom da potpuno uske majice nisu za dnevni izgled.

Ako ste sitnije građe – zavežite donji deo majice

Ovo je više stilski trik nego model majice, ali će vam u svakom slučaju pomoći. Sitnije dame znaju da mnogo materijala i glomazni krojevi, poput tunika, mogu “progutati” vašu građu i pokvariti vaš celokupan izgled. Umesto krop topova koji su pretežno kockasti, istaknite figuru i dobar stil tako što ćete majicu zavezati u visini stomaka ili iznad pupka (ako npr. idete na plažu). Rešili ste problem i sigurno izgledate odlično!

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Instagram/notyourstandard

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter