Izvor:
10.05.2017 u 00:52
0

VEĆINA DAMA IH NIJE VOLELA ALI: Ove sandale se ponovo vraćaju u modu! (foto)

Nakon nedavno predstavljene Chanel cruise kolekcije, jasno nam je bilo da se gladijator sandale vraćaju na sam vrh trendova.

Gladijatorke su poseban model sandala koje nisu ni jednu damu ostavile ravnodušnom, naročito tokom letnje sezone jer su kombinacije sa njima bezbrojne. Elegantne su i istovremeno ležerne, pa se mogu nositi uz ženstvene haljine i suknje, ali i uz teksas šortseve i miniće, farmerke, helanke, kombinezone. Uz bilo koji odevni komad za koji se odlučite da obučete – one su savršen izbor. Ipak, najviše se nose uz šortseve, haljine i kratke kombinezone jer se u tim kombinacijama najbolje vide i čine fokus stajlinga.

Postoje različiti modeli gladijatorki, koje se najviše razlikuju po visini i samim tim broju kaiševa. Dolaze u različitim bojama i materijalima, a najpopularnije su one od kože i u jarkim bojama koje imaju moć da začine svačiji stajling.

Izvor: zenskimagazin.rs
Foto: Twitter/Kupindo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter