Izvor:
14.05.2017 u 18:15
0

IZBACILA ŠEĆER I IZLEČILA AKNE: Jelovnik za lepu kožu!

Dvadesetdvogodišnja Rejčel Krevli je rešila javno da podeli svoje iskustvo u lečenju akni, ali i o problemima sa kojim se suočavala zbog osude i ismejavanja svojih vršnjaka.

U iskrenom obraćanju, mlada devojka je istakla da je nakon dugog omaložavanja, rešila da uradi nešto za sebe i da konačno napravi neke promene.

Tako je, osim posebnoj nezi kože, pažnju posvetila svojoj ishrani.

Prvo je počela od eksperimenta, kako bi utvrdila koje joj namirnice više ili manje odgovaraju kada je shvatila da je šećer jedan od glavnih krivaca koji kod nje podstiče pojačano stvaranje akni i bubuljica.

Osim šećera, na ovaj problem negativno su uticali i ugljeni hidrati, a zanimljivo je da su čak i oni, poznatiji kao zdravi, poput integralnog pirinča i zobene kaše takođe imali loše dejstvo.

Kada je prestala da ih jede, primetila je neverovatne promene.

“Samo tri dana nakon što sam prestala jesti spomenutu hranu i povećala unos masnoća (zdravih masnoća) – dogodilo se, pogodite šta? Akne su prestale da izbijaju”, oduševljeno je rekla Rejčel.

Izvor: b92.net/Superžena

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter