Izvor:
15.05.2017 u 16:09
0

REŠITE SE NEPRIJATNOG MIRISA OBUĆE: Stavite ovaj neobični sastojak u patike i eliminišite smrad!

Normalno je da nakon dugog nošenja unutrašnjost patika poprimi neprijatan miris.

To se najviše događa ako ste aktivni ili puno vremena provodite u partikama i noge vam se jako znoje. Donosimo vam jednostavan trik koji će garantovano ukloniti neprijatan miris iz njih.

Noge se znoje u patikama, pa razne bakterije koje se nakupe u unutrašnjosti uzrokuju miris koji baš i nije ugodan, a to možete rešiti brzo i efikasno uz pomoć neočekivanog sredstva – peska za mačke.

U dve čarape stavite šaku peska i zavežite čarape kako ne bi ispadao napolje. Ubacite po jednu čarapu u svaku patiku i ostavite preko noći.

Pesak za mačke je sjajan jer upija vlagu i mirise, mnogo je jeftiniji od raznih pudera i sredstava za uklanjanje mirisa i možete ga pronaći u svim pet shopovima.

Ako ste spretni s iglom i koncem, uz pomoć komadića tkanine napravite mali džepić, zašijte ga unutar patike na mestu gde vam neće smetati i u njega stavite pesak. Tako ćete on moći skupljati mirise i vlagu tokom nošenja.

Izvor:espreso.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter