Izvor:
07.06.2017 u 19:46
0

MODNI ŽIRI: Pogledajte koje naše zvezde su briljirale, a ko je ovoga puta napravio čist modni promašaj! (FOTO)

Najveće zvezde naše estrade aktivne su na društvenim mrežama i redovno objavljuju fotografije svojih poslednjih modnih izdanja. Mi smo ih ovoga puta ocenili i otkrili ko je bio savršeno stilizovan, a ko apsolutni modni promašaj.

Evo kako smo ih rangirali, i kome smo dali najnižu ocenu (1) a kome najvišu (10):

1. Maja Nikolić

Pevačica je možda poznata po svom glasu, ali nikako po modnom ukusu. Ova haljina ne pristaje njenoj figuri, detalji na grudima dodatno pogoršavaju utisak, a i materijal izgleda jeftino. Ogrtač preko je takođe suvišan.

2.Dara Bubamara

Dara voli da pokaže svoje bujno poprsje, pa je to učinila i ovog puta. Ova haljina, koja jedva zadržava Darine grudi, je dosta puta viđena, neorginalna je i čini da dekolte izgleda potpuno neukusno. Takođe fale aksesoari, i možda uz crni sako ili neku jaknu i ogrlicu ovo sve izgledalo daleko bolje.

3. Edita Aradinović

Trend majici koje se nose ispod haljine popularan je predhodnih sezona, ali se definitvno ne može nositi na ovakav način. Majica je mogla biti dužih rukava, a haljina drugačijeg materijala, i sve bi izgledalo daleko bolje. Kaiš je takođe suvišan. Ovako, Edita i pored svoje savršene figure izgleda prenatrpano.

4.Seka Aleksić

Boja i detalji na haljini u vidu resa su već mnogo puta viđeni. Svakako, ovo Sekino izdanje podseća na nešto što bi ponele zvezde poput Dženifer Lopez ili Kim Kardašian, ali je dosadno. Rese bolje izgledaju na haljinama opuštenijih krojeva.

5.Aleksandra Prijović

Dobro oprobana kombinacija košulje i pantalona često je siguran izbor za opuštenije izdanje. Međutim, u Aleksandrinom slučaju ne izgleda savršeno – materijal ovih pantalona je možda previše "jak" za ovu priliku, i sigurni smo da bi uz ove popularne Chanel espadrile bolje izgledale neke pantalone svetlijih boja i laganijih materijala.

6.Jelena Karleuša

Karleuša važi za veliku modnu zvezdu naših prostora i ima svoj prepoznatljiv stil. Uske pencil suknje i oskudni topovi svakako su njen zaštitini znak, i ovoga puta ona je izabrala nude tonove koji dominiraju trendovima već više sezona. Zmijski print takođe je u trendu, ali bi možda bolje izgledao na asksesoarima nego na ovom topiću.

7.Nina Lečić

Nina je ovom elegantnom haljinom svakako pokazala svoje atribute. Boja šampanjca je jako elegantna i pristaje brinetama, a zlatne sandale i oglica dobro su uklopljeni i daju jedan monohromatski look dostojan crvenog tepiha.

8.Svetlana Ražnatović

Ceca u ovoj haljini zaista izgleda zanosno. Haljina je elegantna, jednostavna i detalji na ramenima dovoljni su da u njoj folk diva izgleda jako seksipilno. Odmereno i prilagođeno zgodnoj ženi njenih godina.

9.Marina Tadić

Marina u ovom neobičnom belom odelu izgleda jako seksipilno i samouvereno. I sako i pantalone su odličnog kroja i uvek su dobar izbor kada želite da izgledate seksi ali ne na očigledan način. Ovde ona ne nosi grudnjak, verovatno zbog potreba fotografisanja, ali bi odelo odlično izgledalo i uz recimo dobar korset ili jednostavan top.

10.Jelisaveta Orašanin

Buduća mlada izgleda kao da je ištetala iz nekog modnog editorijala. Jednostavne sandale savršeno dopunjuju ovu haljinu koja je jako upečatljiva i odlično pristaje njenoj figuri. Srebrnkasta torba odlično ide uz štras na haljini. Celokupan utisak – jako sofisticirano i promišljeno. Pun pogodak!

Happytv.rs
Foto:Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter