Izvor:
20.06.2017 u 23:05
0

Ako planirate promenu: OVO TREBA DA ZNAJU SVE ŽENE PRE FARABANJA U CRVENU BOJU!

Prirodna riđa boja kosa je najređa od svih prirodnih tonova, i nikada ne izlazi iz mode.

Da biste osvežili svoju prirodno riđu kosu ili pojačali njen intezitet, trebali biste da znate ove važne stvari.

Pravila za buduće riđokose:

Održavanje

Ovu boju kose je veoma teško održavati. Ako se farbate, treba da znate da se izrastak pojavljuje svake 4 nedelje. za farbanje bi trebalo da idete u salon, ukoliko niste dovoljno vešti da to uradite sami kod kuće.

Boja kože

Crvenkasti tonovi izgledaju različito na različitoj boji kože. Tamno crvena će bledo lice učinoti još bleđim i mekšim. Vatreno crvena najbolje stoji tamnijoj, karamel koži.

Crveni ton

Kada se farbate srvenim tonovima, treba da znate da će boja biti tamnija kada je sveža. Nemojte da se zabrinete zbog toga, to je normalna pojava kada je crvena boja u pitanju. Vremenom bledi i tada dobijate željenu nijansu.

Spiranje boje

Sa svakim pranjem crvena bpoja se spira. Trebalo bi da izbegavate pranje sveže ofarbane kose prva tri dana. Kada kupujete šampon, birajte onaj za farbanu kosu, koji održava boju.

Pranje kose kod kuće

Pranje srvene kose kod kuće ostavlja za posledicu krv crvenu “Hičkokovsku” kadu. Ne treba da brinete ova boja se lako skida sa glatkih površina, standardnim sredstvima za čišćenje.

Perite kosu mlakom vodom

Da vam se boja ne bi ispirala u velikoj količini, perite je mlakom vodom, više hladnom, nego mlakom.

Zaštita od toplote je neophodna

Kao i topla voda, izvori toplote doprinose gubitku boje. Kada koristite fen za sušenje ili feniranje, koristite i sprejeve za zaštitu od toplote. Kada je sunce u pitanju koristite sprejeve za zaštitu od sunčevog zračenja sa UV faktorom.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter