Izvor:
21.06.2017 u 19:27
0

Pitanje koje leti muči sve žene: DA LI SME DA SE NOSI PUDER AKO JE JAKO SUNCE NAPOLJU?

U toku godine puder može da zaštiti kožu lica od nepovoljnih vremenskih faktora, ali leti bi ga trebalo izbegavati, što je više moguće.

Ako ne možete bez pudera ni u letnjim mesecima, važno je da oni sadrže UVA i UVB filtere.

Puderi koji imaju tešku teksturu sadrže voskove i dobro prijanjaju na kožu.

Umesto teških pudera za prekrivanje odaberite pudere lagane teksture, kao što su mineralni puderi.

Oni su pogodni za vrele dane jer ne zatvaraju pore i ne maste kožu. Prvo bi trebalo odrediti kom tipu kože pripadate da biste odabrali tečni puder koji vam odgovara.

S druge strane, sve je to, ipak teško za leto jer se leti znojimo. Ako baš morate da prikrijete nedostatke na licu, bolje je da koristite tonirane kreme.

One su uglavnom hidratantne, ne zatvaraju pore, daju ton koži i prijatnije su za vrelo leto.

I one imaju zaštitni faktor tako da mogu da se koriste leti.

Posledice korišćenja pudera leti sigurno je loš ten, a loš ten se ne može sasvim sakriti. Zdrav ten, pravilno negovan, će uvek izgledati lepo .

Iz tog razloga je ipak najbolje koristiti hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom tokom dana, a pudere sa laganom teksturom ostavite za veče.

Izvor:Telegraf.rs
Foto;Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter