Izvor:
24.06.2017 u 15:17
0

NIJE ŠALA: Ako na ovaj deo tela stavite pirsing, možete da umrete!

Iako pirsing majstori vole da stavljaju "minđuše" na neobične delove tela, njujorški pirsing studio upozorava da bi jedan popularan ukras mogao da vam napravi mnogo problema.

Pirsing i bodi art su sve popularniji, novi trendovi stižu svakodnevno, pa ljudi koji vole da na ovaj način ukrašavaju telo svakoga dana su sve kreativniji. Minđuše, srebro, kamenje, štangle, kuglice… stavljaju na neobična mesta. Postoje naravno i protivnici pirsinga, a potoji pirsing koji odbijaju da urade i zaluđeni za njega – zato što nije bezbedan.

Postoji, naravno, standardni pirsing uha zbog kog ste, da biste ih uradili, morali, a možda i niste, da vodite čitavu kampanju i gnjavite svoje roditelje kad ste bili mlađi. Tu je zatim gornji režanj ušne školjke, pa spiralni pirsing… – i to su samo uši.

Sada imate čitav niz mogućnosti da telo ukrasite pirsingom. Ipak, postoji jedna vrsta pirsinga koju treba da izbegavate, a upozorenje stiže upravo od profesionalnih pirsera iliti majstora pirsinga. Reč je pirsingu pod nazivom zmijske oči koji se radi na jeziku, piše Mirror.

TJ Kvantel, koji radi u njujorškom Sudiju 28, izdao je važno upozorenje svima koju dođu u iskušenje da urade zmijske oči na jeziku. On je za Bustle rekao da je jedan pirsing studio odbio da uradi ovaj pirsing zato što je veoma rizičan.

Iako zmijske oči mogu delovati kao dva zasebna pirsinga, one podrazumevaju zakrivljenu štanglu koja se horizontalno provučena kroz vrh jezika. Opasnost je to što pirsing vezuje dva mišića koja čine jezik, a to znači da on ne može samostalno da se pomera. Osim toga, pirsing može da izazove ozbiljne stomatološke probleme, jer se štangla oslanja na unutrašnju stranu zuba.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter