Izvor:
26.06.2017 u 18:20
0

CEO ŽIVOT RADITE POGREŠNO: Maskara se zapravo OVAKO stavlja!

To kako ste do sada stavljali maskaru – odmah zaboravite.

Kada jedna holivudska zvezda i svakako jedna od najlepših žena sveta svoj bjuti trik podeli sa svojim obožavateljkama, a samim tim sa svim ženama sveta, ne preostaje vam drugo nego da otvorite oči i uši.

Reč je Džesiki Albi, glumici koja i bez trunke šminke izgleda prelepo, ali koja za posebne prilike voli i te kako da se dotera.
Njena tajna vezana je za proizvod bez kog većina žena iz kuće ne izlazi, a reč je o maskari.

Sve što vam treba jeste maskara koju i inače koristite, ali sada treba da je namažete na malo drugačiji način nego što ste to dosad radili. Umesto da ovaj čarobni štapić provlačite kroz trepavice mirujući, pokušajte suprotno: držite četkicu mirno i ravno, pa provlačite svoje trepavice kroz nju!

Džesika ovako stavlja maskaru zato što misli da se zbog nestabilnosti ruke ovaj uglavnom crni proizvod može razmazati po kapcima i okolo, ali kada držite četkicu na mestu – možete dobiti mnogo više od svog omiljenog proizvoda za šminkanje.

Drugim rečima, prepustite trepavicama da obave svoj posao!

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter