Izvor:
26.06.2017 u 22:41
0

WAIKIKI RESORT U SELJANOVU OBELEŽIO POČETAK SEZONE: Revija Marine Banović i slike Ivane Tiodorović u čast leta! (FOTO)

Popularni Waikiki risort u Seljanovu organizovao je u subotu 24. juna, modnu reviju crnogorske dizajnerke Marine Banović i izložbu akademske slikarke Ivane Tiodorović povodom pocetka turisticke ljetnje sezone 2017.

Dogadaj je deo junskih promotivnih aktivnosti ove popularne letnje destinacije, koja važi ja jednu od najlepših malih uvala na Crnogorskom primorju.

Banovic Džuver ovim povodom pripremila je letnju kolekciju pod nazivom Waikiki izradenu od prirodnih materijala pamuka,lana i svile.

Kolekcija je koloritna, razigrana, ljetnja, sacinjena od najfinijih tkanina prijatnih za duge ljetnje šetnje, na radodst, smijeh, ples, na ljubav, na ono što za sve nas znaci leto – kazala je Banovic Dzuver.

Ova kolekcija motivisana je upravo divljom ljepotom crnogorskih plaža kakva je Waikiki gdje je predstavljena. Sloboda koju predstavljeni modeli nude, ljepota tkanina, boje ovdašnje prirode preslikane na na najfinijim materijalima, uklopljene sa najljepšim crnogorskim djevojkama oslikavaju upravo ono što jeste Waikiki resort, naše more i citava Crna Gora, navela je kreatorka.

Ona je kazala da nastavlja pripremu malih kolekcija na odrežene teme i najavila da ce tokom avgusta predstaviti još jednu ljetnju kolekciju na temu mora i jahtinga.

Akademska slikarka Ivana Tiodorovic važi za talentovanog stvaraoca, koji bogastvom boja i vrhunskom tehnikom pokazuje savršenu vještinu i nesagledivi potencijal. Kriticari je nazivaju skrivenom maštovitom umjetnicom koja još nije dosegla svoj zenit. Diplomirala je odsjek slikarstvo u klasi profesora Zorana Pavlovica na Akademiji umjetnosti Braca Karic u Beogradu 2005. godine.

Magistrirala je na fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju 2011. godine. Ucesnik je mnogih grupnih i samostalnih izložbi, kao i likovnih kolonija u zemlji i inostranstvu i dobitnik brojnih nagrada.

Waikiki risort nalazi se u Seljanovu, u kotorskom zalivu poznatom po skrivenim draguljima i najljepšim
malim plažama i ostrvima koji cine srž turizma u Crnoj Gori.

Ovaj egzoticni kompleks dijazniran je tako da svjetskim turistima i svima koji žele da svoj odmor provedu
vrhunskim luksuzom, odlicnim izborom hrane i odlicnom uslugom. Waikiki bic risort smješten je u romanticnom predgražu Seljanova koji još uvijek nosi pecat zlatnih dana turizma kotorskog zaliva i budi osjecaj da cijela plaža pripada samo vama. Sa druge strane samo pesto metara udaljen je od poznate marine Porto Montenegro.

Waikiki pruža usluge visokog kvaliteta sa svojim luksuznim apartmanima, internacionalnim restoranom i plažnim
barom. Na visokom glasu je Waikiki restoran koji je namijenjen turistima iz cijelog svijeta. Za magiju savršenih ukusa zadužen je Mladen Burgic talentovani kuvar koji je znanje sticao u kuhinjama najpoznatijih svjetskih restorana.

Ovaj risrot kapaciteta 600 mjesta najprivlacniji je parovima koji svoju ljubav podsticu najukusnijim specijalitetima, vrhunskim vinima, laganom muzikom, zvucima talasa i magicnim pogledom na bokokotorski zaliv.

Ono što Waikiki cini posebnim je pješcana plaža duga 115 metara i najcistija morska voda vrhunskog kvaliteta.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter