Izvor:
29.06.2017 u 03:19
0

ZABORAVITE SKUPE TRETMANE: Otkrivena tajna besprekornog tena Kejt Midlton i svima je dostupna!

Kada ste Kate Midlton, onda možete priuštiti sebi bilo koji bjuti tretman koji zamislite.

No izgleda da vojvotkinja od Kembridža, kada su u pitanju režimi ulepšavanja i njege, ipak preskače salone i skupe tretmane i drži se proverene i potpuno besplatne tehnike, koju možete isprobati i to odmah.

Kejtinu tajnu za časopis "The Cut" otkrila je njena šminkerka, Arabela Preston, koja se godinama brine o njenoj lepoti. Ona tvrdi da vojvotkinja svoj besprekorni ten duguje rukavici za skidanje šminke, pomoću koje uklanja šminku i čisti lice.

Tu se zapravo radi o rukavici od flanela (kakvu je većina vas, verovatno, imala u detinjstvu). Samo nanesite omiljeno sredstvo za čišćenje lica ili skidanje šminke laganim, kružnim pokretima protrljajte kožu.

"Rukavica će temeljito ukloniti s lica nečistoću i istovremeno mu pružiti nežni piling," objašnjava šminkerka. A nije joj teško poverovati da zna o čemu priča, dovoljno je samo baciti jedan pogleda na besprekoran ten Kejt Midlton.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Harper's BAZAAR

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter