Izvor:
02.07.2017 u 08:51
0

KADA SE PAKUJETE ZA LETOVANJE: Evo šta morate imati u neseseru, a šta vam nikako ne treba!

Jul je došao a odmor nikada nije bio bliži. Ipak, da ti spremanje pred put ne bi bilo noćna mora, evo nekoliko saveta šta poneti na more u svom kozmetičkom neseseru.

Mnoge od nas vole da potrpaju u kofer ceo orman, cipelarnik a na kraju i ceo ormarić iz kupatila. Verovatno si do sad dovoljno puta putovala da možeš da proceniš šta ti je na moru neophodno a šta ti nikako neće trebati.

Neseser koji ćeš poneti na more treba da se razlikuje od onog koji svakodnevno nosiš sa sobom u tašni. Što se tiče kozmetike, dovoljno je da poneses tečnost za skidanje šminke uz malo pakovanje vate ili tupfera, šampon za kosu, sredstvo kojim ćeš zaštiti kosu na plaži od sunca i morske soli, dezodorans, kupku ili sapun, kremu sa visokim zaštitnim faktorom i noćnu kremu koju inače koristiš.

Verujemo da ćeš tih deset dana preživeti bez posebnog regeneratora, kreme za podočnjake, ruke, omiljenog mleka za telo i drugih mazalica. Kožu na moru ne treba optereti raznim preparatima već joj treba dozvoliti da diše i upija sve ono što je dobro.

Što se tiče šminke, tu je stvar vrlo slična. Verovatno da je veći broj nas koje se na moru ne šminkamo previše ali za devojke koje planiraju da nose poseban kofer samo za šminku savetujemo da to ne rade! Ako imate posebnu želju da idete našminkane na plažu, sve što vam treba jeste vodootporna maskara i labelo za usta sa zaštitnim faktorom. Za uveče uz maskaru možete staviti bronzer, malo korektora, izvući ajlajner i staviti ruž u nekoj letnjoj boji. I to je to! Teške pudere bi zaista trebalo preskočiti ne samo na moru nego tokom celog leta.

Uživajte, budite negovane i pokažite svoju prirodnu lepotu!

Izvor:srbijadanas.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter