Izvor:
02.07.2017 u 18:10
0

NIJE VIŠE KRALJICA SEZONE: 5 komada odeće koji letnju haljinu bacaju u senku! (foto)

Ukoliko niste pobornik lepršavih letnjih haljina, ne morate više brinuti da ove sezone nećete biti u trendu.

Modni stručnjaci pokazali su da se čak i ovaj odevni komad može zameniti i to ne kratkim šortsom.

1. Letnji kombinezon – pravo modno osveženje

Kada pomisle na ovaj odevni komad mnoge dame ustuknu smatraju'i da nemaju sa čime da ga upare. Međutim, letnji kombinezon je veoma praktičan i moćan letnji komad jer vam dozvoljava da eksperimentišete detaljima kao što su neobična torba, statemant komad nakita…

2. Kliote – udobne i ležerne

Široke pantalone su već nekoliko sezona pravi hit, a dobra stvar je što vam u zavisnosti od materijala leti mogu pružiti udobnost i eleganciju u isto vreme.

Nosite ih uz topove, uske majice ili široke košulje u zavisnosti od efekta koji želite da postignete.

3. Letnje pantalone – što da ne?

Široke letnje pantalone odlično pristaju svakoj građi.

Visoke devojke se mogu odlučiti za model koji se sužava pri dnu, dok je za niske devojke idealno ukoliko odaberu kroj koji će pratiti njihovu friguru, čime će je dodatno izdužiti. Neobična majica i crveni karmin i vi ste spremni za svaku priliku.

4. Dašak safarija i modna avantura

Široki i duboki šorts je odličan odabir ukoliko ne želite da letnje dane provedete u uskim farmerkama ili tesnim šortsevima.

Pored toga što ističe struk, ovaj odevni komad možete kombinovati uz maramu ili slamnati šešir i uvek ćete izgledati spektakularno.

5. Odelo možete nositi i raspareno

Poslovne pantalone su takođe dobar odabir jer vam pružaju komfor, ali i eleganciju koju nam letnji period često uskraćuje.

Uz malo jaču šminku ili potpetice, ponećete stil na kojem će vam zavideti i dame sa crvenog tepiha.

IZVOR: GLOSSY.RS
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter