Izvor:
12.07.2017 u 20:56
0

KAKO DA VAM FARMERKE TRAJU DUŽE? Uz ovaj jednostavan trik nećete morati da bacate stari džins! (VIDEO)

Svima vam se dogodilo da ste bili u šopingu i pronašli farmerke koje vam stoje fantastično, neko vreme.

Posle par meseci, to više nije isto, one su razvučene na nekim mestima, najčešće u predelu zadnjice i kolena. Nisu ni nalik onim divnim farmerkama koje vam tako dobro stoje.

Farmerke koje u svom sastavu imaju elastin,mogu da se rastegnu kao i one koje su 100 % pamučne.

To se dešava jer vremenom dođe do pucanja elastina što dovodi do toga da se materijal razvuče. Srećom postoji rešenje i za ovu suituaciju.

Ako već volite farmerke sa elastinom, možete im produžiti vek trajanja.

To ćete postići tako što ih nećete prati na visokim temperaturama i nećete ih peglati.

Toplota utiče na elastične niti, topi ih i one lako pucaju, a materijal ostane rastegnut i ne vraća se u prvobitno stanje.

Obratite pažnju i na procenat elastina, od 2% do 5 % je sasvim u redu, sve preko toga ukazuje da će vam se vaš omiljeni model razvući mnogo ranije, nego što ste očekivali.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Twitter/ZenaPortal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter