Izvor:
12.08.2017 u 01:24
0

EKSPERTI SAVETUJU: Ovo su najbolji trikovi za ujednačen ten!

Nega je uslov za zdravu kožu, a besprekoran ten je osnova svakog uspešnog majeup izgleda. Međutim, iako naizgled deluje da je kompleksan i ujednačen ten svima lako dostižan situacija je kompleksnija nego što deluje.

Zato, profesionalni šminkeri otkrivaju 4 koraka koji vas vode do savršeno ujednačenog tena:

Negujte kožu

Kako god da se našminkate i koje god proizvode da koristite, osnova ujednačenog i baršunastog tena je negovana koža. Bilo da je reč o suvojj ili masnoj koži, kada je hidrirana i nahranjena, svaki makeup će dobiti drugačiji izgled i svi će vas pitati: U čemu je tvoja tajna pa imaš neverovatnu kožu lica?

Odaberite adekvatne proizvode

Kako se na pojedinim delovima lica može pojaviti crvenilo, a podočnjaci su uvek modre boje, nemoguće je da izjednačite ten uz pomoć samo jednog proizvoda. Zato profesionalni šminkeri predlažu da pre nego što nanesete tečan puder, na podočnjake nanesete korektor, pa tek nakon toga tečni i kompaktni pider.

Vodite računa o podtonovima kože lica

Lice nije jednolične boje, već se deli na tamne, odnosno plave i crvene zone. Svaku zonu prekrivate drugom bojom. Za podočnjake koristite korektore toplijih nijansi koje vuku na narandžasto, a potom setujte predeo ispod učiju puderom u kamenu.

Ne bežite od zelene boje

Ukoliko imate crvenilo na licu, znajte da ih ništa neće prekriti kao zeleni korektor. U ovim slučajevima, on jednostavno nema zamenu!

Izvor: makeup.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter