Izvor:
10.08.2016 u 16:34
0

MALI TRIKOVI ZA SAVRŠENE USNE: Ovako će vam karmin duže trajati

Svaka pripadnica lepšeg pola je nanela karmin makar jednom u životu, a čak i one žene koje ne vole sjaj i boju na usnama makar se "srede" za neku svečanu priliku. Ono što je svim damama problem, jeste kako postići da karmin na usnama ne nestane u roku od nekoliko sati?

Na svu sreću, postići dugotrajnost karmina na usnama i više je nego jednostavno. Sve što vam je potrebno najverovavatnije već imate – tečni puder. Pre nego što namažete usne karminom nanesite pre toga puder na njih. Nakon što se malo osuši, iscrtajte usne olovkom odgovarajuće boje i na kraju nanesite karmin. Stručnjaci tvrde da puderi na mineralnoj osnovi daju puno bolji efekat.

Takođe bi bilo poželjno da koristite "mat" karmin jer oni traju mnogo duže čak iako ga ne popravljate ceo dan. Isto tako, važno je da stavite i olovku za usne jer će ona "učvrstiti" vaš karmin.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Van

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter