Izvor:
22.02.2017 u 03:33
0

OVOGA SU SE SVI SMRTNO PLAŠILI: NASA prekinula emitovanje iz svemira kada se pojavilo šest NLO-a! (VIDEO)

Potraga za vanzemaljskim oblicima života dovela je do brojnih teorija zavere, a takođe je inspirisala mnoge pisce naučne fantastike širom sveta. Verovatno najpoznatiji slučaj kada su ljudi videli NLO jeste 1947. godine, kada je američka vojska slučajno snimila svemirski brod. Vojska je navela da je taj objekat ustvari uređaj za nadzor koji se koristi u poverljivim operacijama. Ljubitelji teorija zavere, kao i lovci na NLO su postali uzbuđeni kada je NASA zabeležila čak šest velikih objekata u pokretu pored Međunarodne svemirske stanice.

Lovac na vanzemaljce Tajler Gločner kaže da iako je snimano iz daljine, jasno se može videti da su ovi objekti veliki. Međutim, nažalost snimak se prekida u ključnom momentu pa Tajler baš i nije ubeđen da se radi o NLO, prenosi viralthread.com.

Najdžel Vatson, koji je napisao NLO priručnik za istraživanje, smatra da mnogi zbog svemirskog otpada koji se nalazi u blizini Međunarodne svemirske stanice, misle da se NLO nalazi u blizini.

Teoretičari zavere nikada neće prestati da sumnjaju da se ključne informacije kriju od običnih ljudi, a snimci koji dolaze sa Međunarodne svemirske stanice u budućnosti će služiti kao dokazi onima koji veruju u vanzemaljce.

Kada je NASA 2014. godine krenula da emituje snimke iz svemira, nikako nisu mogli da se odbrane od teoretičara zavera koji smatraju da ovi snimci pokazuju da vanzemaljci zaista postoje. Video uglavnom pokazuje mračnu pozadinu, pa samim tim kada se nešto iznenada pojavi, mnogima sve postaje uzbudljivije. S vremena na vreme se dešava da se emitovanje iz svemira prekine.

Pogledajte:

Telegraf
Foto:Arhiva, Twitter/dailygalaxy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter