parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

VANZEMALJCI SU BLIŽE NEGO ŠTO MISLIMO: Evo šta su snimili NLO hvatači! (VIDEO)

Novi satelitski snimci, napravljeni orbitalnom sondom koja sedam godina kruži oko Zemljinog prirodnog satelita, pokazuju čudne objekte na površini Meseca.

"NLO hvatači“ proučavali su fotografije i pronašli “formacije“ čudnog izgleda na Mesecu. Neki pretpostavljaju da bi konstrukcije viđene na satelitskim snimcima mogle biti baza vanzemaljskih bića.

Prema rečima ufologa, NASA je već duže vreme svesna tih činjenica, ali agencija skriva informacije od javnosti. Istraživači su takođe otkrili neobičan trouglasti krater na fotografijama. Jasne linije kratera dovode u pitanje prirodno poreklo.

Zanimljivo, trouglasti krater se ne pojavljuje na drugim fotografijama koje je sonda kasnije napravila.

Ufolozi veruje da su ti snimci uhvatili olupinu vanzemaljskog broda koji se srušio na Mesec. Istraživači su takođe mogli da vide i niz otisaka stopala koji su vodili ka misterioznom objektu.

Međutim, dodaje se da razlog za ovo “otkriće“ može da bude i  pareidolija, dobro poznata iluzija koja čini da vidite neobične formacije i konture (uključujući kamenje i senke) kao nešto “organizovanije“ i samim tim razumljivije.

Kurir.rs
Foto: youtube/printscreen

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Live
11:55 Vesti
12:05 Parovi Live
12:55 Vesti
13:10 Parovi Live
14:05 Beni Afet serija
15:00 Parovi - Live
16:00 Posle rucka
17:00 Parovi Live
17:30 Telemaster
18:00 Kviz: Naslovna strana
18:30 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 PROVODADZIJA
slede Parovi Live