Izvor:
23.03.2017 u 21:34
0

MISTERIOZNA POJAVA U ŠVEDSKOJ: Na nebu se pojavila čudna plava lopta! (VIDEO)

Šveđani su ostali zatečeni, nakon što je blještava plava lopta obasjala noćno nebo, uz pratnju jakog praska, što su primetili uglavnom stanovnici Upsale, Erebroa i prestonice Stokholma.

I dok mnogi nagađaju šta su videli, Erik Stemples, sa odseka za astronomiju i fiziku sa Univerziteta u Upsali, je veoma brzo uverio teoretičare zavera da ovo sigurno nije početak kraja.

– Ovo je bilo veoma malo, možda veličine lopte za fudbal, i ne predstavlja pretnju po ljudsku populaciju i Zemlju – rekao je Stempels za tamošnje medije.

Misteriozna plava kugla je zapravo bio bolid – veoma sjajan i svetao meteor koji eksplodira čim uđe u Zemljinu atmosferu.

Ovo je nešto što se dešava u razmaku od nekoliko godina. Nekad se desi i tokom dana, kada nije toliko vidljivo, koliko je noću – naveo je Stamples.

Izvor:Blic.rs
Foto:Facebook / Expressen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter