Izvor:
11.04.2017 u 20:59
0

NASA DAJE PLANETU ZEMLJU NA USVAJANJE: Evo kako možete da budete staratelj „trećeg kamena od Sunca“.

NASA je isparcelisala Zemlju na 64.000 delova i svaki od njih ponudila na "usvajanje" preko svog sajta. Na ovaj način američka Nacionalna svemirska agencija želi da obeleži Dan planete Zemlje koji se sada već tradicionalno proslavlja 22. aprila.

Ukoliko odlučite da uzmete učešće u ovoj zanimljivoj akciji, možete da usvojite deo na kom se nalazi neka od znamenitosti ili pak zauzmete kvadrate usred Pacifika. Kada ih preuzmete, NASA će vam dati naučne podatke o njima, a možete i da ih dodatno istražite na posebnoj interaktivnoj mapi.

Naravno, pošto ipak živimo u 2017. godini, o tome možete da se pohvalite i na društvenim mrežama, jer će NASA svakom usvojitelju pokloniti sertifikat. Kad svih 64.000 parcela bude "udomljeno", odabir će početi ispočetka, da bi svako imao priliku da bar na trenutak bude staratelj "trećeg kamena od Sunca".

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter