Izvor:
22.05.2017 u 13:23
0

POLICIJA PRONAŠLA UNAKAŽENO TELO: Ubio druga jer je mislio da je vanzemaljac!

Trgovac antikvitetima Benet von Vertes svećnjakom je na smrt prebio prijatelja Aleksa Morgana jer je mislio da je on „zeleni vanzemaljac“, prenosi Independent.

Vertes je bio pod uticajem alkohola, ketamina, kokaina i tableta za spavanje, postao je psihotičan i halucinirao da je 23-godišnjak vanzemaljac kog treba ubiti.

Tužioci na švajcarskom sudu su izjavili da je Vertes pozvao Morgana u svoj dom nedaleko od Ciriha. Morgan je umro 30. decembra 2014.

Njegovo unakaženo telo pronađeno je sledeći dan kada je sam Vertes nazvao policiju i rekao im da je u njegovoj kući „teško povređeni muškarac“.

Tužioci su takođe izjavili da je Vertes postao zavisnik od ketamina i kokaina nedugo nakon što je otvorio svoju umetničku galeriju. Optužen je za napad staklom razbijenog stola, svećnjakom dugim 1 metar i zlatnom skulpturom. Vertesovi advokati braniće ga na osnovu neuračunljivosti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter