Izvor:
28.06.2018 u 13:43
0

SPREMITE SE! VEČERAS JE ROZE MESEC: Saznajte kako će uticati baš na vaš znak!

To je naziv za najmanji pun mesec u godini – kada je naš satelit najudaljeniji od planete. Ove godine se nalazi u Jarcu, pa će taj znak biti najviše pod utiskom.

OVAN
Danas ste neodlučni i po prvi put u mnogo vremena sumnjate u sebe, iako imate mnogo otvorenih opcija. Izaberite onu koja vas najviše plaši, jer ćete tako očvrsnuti.

BIK
Vi sanjate i preko dana i imate problem da se suočite sa realnošću. Budite iskreni prema sebi da biste uvideli šta vas muči i radite na tome.

BLIZANCI
Iako volite da budete u gužvi non stop, vreme je da se malo smirite. Prošetajte, pročitajte knjigu, uradite nešto za vašu dušu, i najvažnije, naučite da kažete NE.

RAK
Vreme je za malo zabave, Rakovi. Papir u ruke i počnite da pišete i ispoljavate svoju kreativnost. Oraspoložite se, izađite iz svoje glave i naučite ponovo da se zabavljate.

LAV
Ono što je neobično za vas jeste da ste prestali da preuzimate inticijativu. Setite se da znate sve što treba i imate sve što vam je potrebno. U toku ovog punog meseca koračajte polako za onim što želite.

DEVICA
Gledajte kao da se stvari dešavaju u vašu korist, a ne protiv vas. Kao i obično, previše ste kritični. Pustite da sve ide svojim tokom i vidite kako će se sve složiti.

VAGA
Imate toliko želja da ste se izgubili. Za svaku od njih, pitate sebe: "Zašto ovo želim?". Sve će vam se razbistriti i shvatićete suštinu.

ŠKORPIJA
Večeras potražite istinu. Iako ne želite da čujete odgovor na pitanje koje vas muči, uradite to i oslobodicete se.

STRELAC
Želite nešto da kažete, imate nešto na umu, ali kosmos vam poručuje da sumnjate u sebe. Sačekajte i prvo isplanirajte, a onda kažite to što imate.

JARAC
Da li postoji nešto što želite da postignete? Možda projekat koji želite da započnete ili da neku osobu bolje upoznate? Ovo je vaš pun mesec, osećaćete se intentizvnije nego ikad. Zračićete energijom i koračati ka ostavrenju vaših želja.

VODOLIJA
Vreme je da podignite glavu jer ćete večeras zasijati. Da li je to izlazak sa prijateljima ili neki hobi, treba da imate samopouzdanja jer vam sve ide od ruke.

RIBE
Emotivniji ste nego inače, pa sedite i razmislite o tome šta prouzrokuje takva osećanja. Kopajte duboko! Da li krijete nešto od sebe? Ne dozvolite suzama da vas spreče da krenete dalje.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter