Izvor:
23.07.2018 u 14:51
0

Android telefoni sa ovim procesorom imaju duplo brži internet od bilo kog Ajfona!

Čini se da iPhone nije baš najbolji u svemu.

Brzina obrade podataka koji stižu sa interneta je znatno brža na telefonima koji koriste Snapdragon845 čip nego ona koju mogu da očekuju vlasnici najnovijih iPhone telefona sa Intelovim modmeom.

Do ovih podataka došao je sam Qualcomm nakon što je posmatrala milione testova samih vlasnika telefona koje su sprovodili na popularnoj aplikaciji za testiranje brzine interneta Ookla.

Snapdragon 845 čip se nalazi unutar Android telefona kao što su Samsung Galaxy S9, Lg G7 ThinQ, OnePlus 6 i HTC U12+, a za veću brzinu zadužen je Qualcomm X20 modem.

Podaci koji su uključivali najlošiji mogući scenario, koji se najverovatnije ticao same brzine interneta operatora i pokrivenosti signalom, pokazali su da Snapdragon Android telefoni imaju 192 odsto veću brzinu interneta nego

iPhone sa Intelovim modemom.

Kada su oba uređaja bila na istoj mreži i pod identičnim uslovima, Qualcommovi čipovi su bili brži preko 50 odsto u proseku – u zavisnosti od testirane mreže.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/DigiSlice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter