Izvor:
18.08.2018 u 13:45
0

GUGL POVEĆAVA SVOJE PRISUSTVO NA TRŽIŠTU: Novi lični trener na smartfonu brine o vašem izgledu i zdravlju!

Google počinje sve više da brine o zdravlju svojih korisnika.

Google planira da se proširi i poveća svoje prisustvo na tržištu sa asistentom za zdravlje i fitnes koji bi mogao da dobije ime Google Coach.

Kompanija Mountain View radi već neko vreme na takvom proizvodu i planira da uskoro upozna korisnike sa njim. Google trener biće više od pukog pratioca i posmatrača vežbi i zaista će pomagati korisnicima da ostanu aktivni. Prikupljaće podatke o svojim korisnicima kako bi im ponudio ono što je najbolje za njih.

On će moži da predloži korisnicima vežbe koje trebaju da rade, alternative u slučaju da su propustili trening i da prati njihov napredak. Fitnes asistent će pratiti mnoge aspekte stanja organizma i zdravlja korisnika i komuniciraće sa svojim korisnicima preko notifikacija.

Biće dostupan svim korisnicima Wear OS, ali će i nekim smartfonima. Google planira da ovog asistenta doda i drugim uređajima kao što su Android TV i Google Home.

Izvor: Telegraf
Foto: pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter