Izvor:
20.08.2018 u 13:58
0

LEGENDARNA KOMPANIJA SPREMNA: Uskoro potpuno novi Nokia smartfon! (FOTO)

Šta nam to legendarna kompanija sprema?

Sve oči uprte su u HMD Global jer se očekuje da će kompanija uskoro predstaviti potpuno novi Nokia smartfon 21. avgusta.

Iako mnogi veruju da će u pitanju biti premijum uređaj kao što je to Nokia 9, vrlo je moguće da će u pitanju biti model X6 – smartfon koji je trenutno ekskluzivan samo za kinesko tržište.

A tu je i informacija da će se ceo događaj odvijati u Indiji, tako da se zapravo radi o "najiščekivanijem telefonu" za ovo tržište.

Nakon najave za ovaj telefon, HMD je otišao korak dalje kako bi produbio "hajp" oko ovog telefona – i objavio nekoliko fotografija na društvenim mrežama koje su potpisane sa "najiščekivaniji telefon".

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/nokiamobilein, Twitter/FlexUrban

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter