IMATE SAMSUNG TELEFON? Pazite da vam ne EKSPLODIRA tokom punjenja!

 

Samsung planira da najavi globalni opoziv Galaxy Note 7 telefona, piše južnokorejska agencija Yonhap Taj drastični potez kompanije bio bi direktna posledica istrage izveštaja prema kojima baterija Note 7 može da eksplodira tokom punjenja, a Samsung bi opoziv mogao da objavi već početkom sledeće nedelje. Inače, južnokorejska kompanija već je obustavila isporuku uređaja, dok ne završi istragu vezanu za navode o eksplodiranju baterija.  Prema pisanju Yonhap agencije, Samsung trenutno pregovara sa mobilnim operatorima koji su već lansirali Note 7, poput Verizon Wireless. 

- Rezultati istrage i relevantne kontramere biće javne ovog vikenda ili početkom sledeće sedmice - rekao je jedan zaposleni iz kompanije koji nije želeo da bude imenovan.

On je rekao za Yonhap da problem sa baterijom pogađa manje od 0,1 procenat Note 7 uređaja, ali je očigledno da kompanija nije spremna da rizikuje. 

Predstavnici Samsunga od kojih je sajt Verge tražio komentar na ove navode, nisu potvrdili, ali ni porekli mogućnost opoziva. 

- Sprovodimo detaljnu istragu. Rezultate ćemo podeliti sa javnošću u najkraćem roku. Samsung je u potpunosti posvećen pružanju najvišeg kvaliteta proizvoda svojim kupcima - saopšteno je iz kompanije. 

 

Večernje novosti
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro