MESSENGER IMA IZNENAĐENJE: Stižu nove opcije koje će olakšati slanje poruka!

Prateći poslednji potez Spotifyja, koj je nedavno "oslabio" svoju Premium aplikaciju, FacebookMessenger je počeo da korisnicima šalje redizajniranu verziju svoje mobilne aplikacije za iOS i Android.

Messenger 4 uprošćava korisnički interfejs aplikacije i smanjuje broj tabova 9 na samo 3. Na ovaj način, aplikacija je zadržala funkcionalnost koju je imala, svidela se ona vama ili ne, ali je sada sve organizovano na znatno prostiji način.

Čet tabovi sada sadrže jedan na jedan i grupne konverzacije, ali i manju ikonicu kamere kako biste mogli da slikate i snimate video za šer. Još jedan novitet je People tab koji vam pokazuje ko je trenutno online.

Treći tab Discover uredno sakuplje sve Messenger funkcije koje ste verovatno do sada izbegavali, kao što je povezivanje sa brendovima i kompanijama, igranje instant igara, vestima i tako dalje.

Još jedan interesantan novitet jesu kozmetičke i estetske promene, kao što je mogućnost biranja boja vaših četova, a najavljen se i skori dolazak "tamnog moda" u bliskoj budućnosti.

Do ovih promena došlo je nakon što je Facebook sproveo istraživanje među korisnicima u vezi sa funkcionalnošću ove aplikacije, a najveća želja (71 odsto ispitanih) bila je njegovo uprošćavanje.

Svi korisnici bi trebalo da dobiju Messenger 4 u narednim danima, a očekuju se i dodatni apdejti.

 

Izvor: kolektiv.me
Foto: Wikipedia

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18.10  Serija: Suze moje sestre
19:00 Čađava mehana
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Novajlije
21:00  Ćirilica 
23:00  Novajlije reality