Izvor:
17.05.2019 u 19:51
0

IGRAČKA KOJA JE PRE 22 GODINE OSVOJILA SVET: Stiže nova verzija elektronskog kućnog ljubimca! (VIDEO)

Prošle su 22 godine od kada se pojavio prvi legendarni Tamagotchi, igračkica koja se i kod nas prodavala i bila popularna.

Ko se ne seća, u pitanju su konzolice u obliku jajeta ili kamenčića, na kojima se nalazi vaš ljubimac, koga čuvate i o kome morate da brinete, tako što ga hranite, pojite, čistite mu izmet, mazite ga i radite druge aktivnosti koje će ga činiti srećnim i živim. A sada nam stiže novi Tamagotchi!

Neke od glavnih karakteristika novog Tamagotchija su to što možete da ga povežete sa vašim pametnim telefonom, ali, pre svega, i to što možete da ga "upoznate" sa drugim Tamagotchijima u okolini, sa kojim zatim može da se "uzme" i onda da prave malu decu Tamagotchije.

Novi Tamagotchi je znatno veći od onih kakve smo znali ranije, a takođe – slika ekrana je u boji i znatno je detaljnija.

Planirani izlazak na tržište je početkom jula i koštaće ne baš jeftinih 60 dolara, a ne znamo da li će se pojaviti i kod nas, ali, ako vam se baš bude davalo 60 dolara za njega, verovatno ćete moći da ga nabavite onlajn.

Samo, nećete imati za koga da ga ženite…

Izvor: B92
Foto. Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter