POSLEDNJA INOVACIJA TEHNOLOŠKOG SVETA: Pokušajte da napravite razliku između slike i televizora! (FOTO)

 

 

 

"Poslednja inovacija tehnološkog sveta", kako su je nazvali iz Samsunga, upravo je postal dostupna i u Srbiji. Za nju kažu da, kada ne radi, ulepšavanje enterijer doma, ali i odražava lični i životni stil vlasnika.

U godini u kojoj je obeležio pola veka postojanja, odnosno "50 godina inovacija", južnokorejski proizvođač sinoć je u Beogradu predstavio najnovije pametne televizore iz Samsung The Frame linije.

Ovi uređaji jedinstveni su po tome što, da ne znate šta su, a da ih vidite na zidu nekog stana (kada su isključeni), gotovo sigurno ne biste mogli ni da pomislite da je u pitanju TV prijemnik.

Lajfstajl televizori The Frame linije, i bukvalno, izgledaju kao slike koje vise na zidu. To im omogućava baza od preko 1.200 umetničkih dela koje ovi uređaji emituju, kada se na njima ne gleda televizijski program. Ne ekranu se takođe mogu naći i fotografije, bilo one koje odgovaraju ambijentu ili druge, po izboru vlasnika.

The Frame televizori imaju senzor pokreta koji detektuje prisustvo ljudi u prostoriji u kojoj se oni nalaze, pa će tako kada je soba uređaj sam "isključiti" sliku na ekranu. Napredna tehnologija televizorima omogućava da celom svojom povšinom budu naslonjeni na povšinu zida, što još više doprinosi "slika" efektu.

Uređaji su opremljeni QLED ekranima sa unapređenom HDR 10+ tehnologijom i stopostotnom vidljivošću boja. Paneli dolaze u četiri veličine: od 43, 49, 55 i 65 inča.

A da su televizori prilagodljivi gotovo svakom ambijentu govori i to što njihov ram dolazi u četiri različite boje: beloj, crnoj, bež i braon.

Raspon cena Samsung The Frame televizora trenutno se kreće se od 130 do 250 hiljada dinara, u zavisnosti od veličine ekrana.

Jedna od prvih stvari koja će vam pasti na pamet kada ugledate Frame televizor na zidu je: - A gde je kabl?-  Na to pitanje direktor marketinga Samsunga za region Milan Vujović odgovara:

- Ovaj televizor ima optički kabl koji je povezan sa One Connect Box-om, u koga idu svi kablovi. Svo napajanje i sav sadržaj, kao i svi drugi uređaji (kao npr. konzole za igranje), koji stižu od televizora idu kroz One Connect Box, a zatim u TV - kroz taj jedan kabl. Obizrom da je taj kabl optički, on je potpuno providan- 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: B92.net
Foto: Samsung.com/Pinterest.com/Printscreen

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro