Izvor:
19.10.2019 u 08:25
0

KULTNA MOTOROLA: Telefon „na preklapanje“ koji smo OBOŽAVALI je ponovo na tržištu! (FOTO)

Početkom godine, Motorola je najavila da bi mogla da vrati svoj RAZR brend, u vidu premium modela pametnog telefona sa ekranom koji se preklapa vertikalno.

Tokom februara dobili smo potvrde da se zaista radi na njegovom razvoju, a sada je to i definitivno. Motorola je poslala pozivnice za događaj koji će se održati 13. novembra, po kojima se može naslutiti da će predstaviti svoj preklopni telefon.

Iako se na slici ne može sa sigurnošću tvrditi da se tu nalazi RAZR, sve ukazuje da se radi o tome.

Između ostalog, Motorola je iskoristila različite fraze za promociju ovog događaja, kao što su "Prevrnućeš se", "Dugo očekivano otkrivanje ponovo pronađene ikone" i "Original različit od svih drugih" koje, svaka na svoj način asociraju na preklopni telefon.

Nezvanične informacije pominju da se radi o telefonu dijagonale 6.2 inča, koji pokreće Snapdragon 710 čipset, sa 4 ili 6 GB RAM-a, baterijom od 2730 mAh, kao i sa 64 ili 128 GB prostora za podatke.

RAZR 2019 će, prema istim informacijama, koštati oko 1.500 dolara, što je značajno niže a cena od Galaxy Fold-a.

Izvor: B92.net
Foto: Forbes/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter