Izvor:
21.10.2019 u 18:07
0

BEZ OBZIRA NA SVE: iPhone je i dalje najbrži telefon na tržištu! (FOTO)

Uprkos tome što se čini da je Appleova mašina za inovacije poslednjih godina ozbiljno usporila, kompanija uspeva da manjak revolucionarnih ideja donekle kompenzuje odličnim performansama svojih uređaja.

Ma šta mnogi mislili, iPhone je definitivno telefon koji ima odličnu kameru (koja u istinu ima znatno manje funkcija od kamera na Android uređajima), vrhunsku izradu i performanse koje u najvećem broju slučajeva mogu da postide većinu Android telefona.

Isto važi i za najnoviji iPhone.

Iako nije doneo ništa revolucionarno, iPhone 11 je i dalje jedan od najbržih telefona na tržištu, iako na papiru njegove performanse uopšte ne deluju toliko impresivno u poređenjeu sa drugim Android premijum telefonima.

A to su upravo potvrdili i benčmark testovi.

Istraživanje koje je sproveo AnandTech pokazalo je da su efikasnost i performanse koje donosi iPhone, ne samo najbolje u klasi, već bukvalno posramljuju sve ostale telefone na tržištu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Pixabay/AnandTech/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter