Izvor:
28.10.2019 u 02:03
0

BESPLATNE HOROR IGRICE: Oduševićete se kada čujete o kojim igricama je reč!

Darivanje na platformi kompanije Epic Games se nastavlja, i kao i prethodne nedelje, ono je u duhu Noći veštica, što znači da je opet horor u fokusu besplatnih igara.

Igre koje su sada u ponudi su Layers of Fear, studija Blober, i Toxic Gamesov Q.U.B.E. 2. Layers of Fear već ima svoj drugi deo, ali i prvi nosi sa sobom dosta kvalitetno horor iskustvo, vredno igranja ako ste fan ovog žanra. Mi smo imali prilike da zaigramo Layers of Fear kada je izašao i naše utiske možete pročitati ovde.

QUBE 2 je odrađen u drugačijem stilu od prve besplatne igre, gde će igrači umesto stare kuće istraživati čudne predele na nepoznatoj lokaciji i rešavati zagonetke koje bi trebalo pomoći u razrešavanju misterije.

Pravila su ista, obe igre možete preuzeti do narednog četvtka, odnosno 31. oktobra, kada će na red doći dva nova naslova i to Costume Quest i SOMA.

Izvor: b92.net
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter