Izvor:
20.03.2017 u 07:54
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE NAUČNIKA: Svemir bi mogao da bude hologram!

Čitav Svemir mogao bi da bude jedan ogromni i kompleksni hologram, a naše viđenje života i sveta u tri dimenzije prostora mogla bi da bude samo iluzija, kažu naučnici.

Kako piše britanski "Indipendent", astrofizičari su proučavali pozadinske svemirske mikrotalase, ostatke "Velikog praska" i nastanka Svemira. Nakon svega toga kažu da su pronašli značajne dokaze da je Svemir samo hologram.

Postoji barem jednako dokaza za tu neobičnu teoriju kao što postoji dokaza za tradicionalno viđenje svemira, kažu astrofizičari sa Univerziteta u Sautemptonu, prenosi "Indipendent".

Oni su sarađivali sa kolegama u Kanadi i Italiji da bi uspešno sproveli svoje istraživanje, prenio je "Sputnjik".

Ono što vidimo od našeg Svemira moglo bi da se uporedi sa "tri de" efektima u bioskopu, iako u bioskopu ne koriste holograme. Dok gledamo te filmove, vidimo dubinu slika, iako znamo da je zapravo reč o slikama na ravnom platnu. Naš svemir je možda samo uverljivija verzija takvog efekta, pojašnjavaju astrofizičari.

Izvor:Blic.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter