Izvor:
27.03.2017 u 17:42
0

Lepa vest za korisnike Fejsbuka: GIF-ovi DIREKTNO U KOMENTARIMA!

Društvena mreža Fejsbuk ove nedelje počeće sa testiranjem nove opcije koja će omogućiti objavljivanje GIF animacija direktno u komentarima.

Nova opcija razvijena je u saradnji sa čuvenim GIF sajtovima Giphy i Tenor, piše “Tech Crunch”.

Svi vole GIF-ove i znamo da bi ljudi voleli da ih koriste u komentarima. Zbog toga ćemo početi sa testiranjem mogućnosti dodavanja GIF-ova u komentarima. Više informacija otkrićemo kada budemo mogli, a za sada ponavljamo da je ovo samo test – ističu iz Facebooka.

U početku će nova opcija biti dostupna malom broju korisnika, a ona će funkcionisati na sličan način kao i deljenje GIF-ova u Facebook Messinger aplikaciji. Korisnicima će se klikom na ikonicu otvoriti meni za pretragu GIF-ova.

Facebook je dugo odbijao da GIF-ove učini dostupnim na svojim stranicama zato što su smatrali da ove animacije narušavaju funkciju i izgled “News Feed-a”.

Izvor: Telegraf
Foto: PC Magazine, baokhanhhoa.com.vn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter