Izvor:
17.05.2017 u 19:48
0

EKSKLUZIVNO: POČEO NOVI HAKERSKI NAPAD – VIRUS „Adilkuzz“ SKIDA NOVAC S RAČUNARA !

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/kompjuter-sajber.jpg?m=1464786492

Francuski mediji su izvestili da je u toku novi katastrofalni sajber napad kojem su pogoeđne stotine hiljada računara širom sveta!
Stručnjaci za sajber bezbednost su izvestili da napadači koriste virus napadači koji pronalazi slabe tačke operativnog sistema Windows, i na taj način dobijaju pristup novcu vlasnika računara.
Novi virus je nazvan "Adilkuzz".

– Ne znamo kolika je šteta, ali stotine hiljada računara je možda zaraženo – rekao je potpredsednik proizvoda "Proofpoin" Robert Holmes i dodao da je novi napad je mnogo veći nego prethodni virusom "VannaCr"i, koji se desio u noći između petka i subote, to jest prošlog vikenda!

Masovno sajber napad virusom "VannaCr" zahvatio je ceo svet 12. maja, a bilo je pogođeno više od 200 miliona korisnika u 150 zemalja.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter