Izvor:
05.06.2017 u 19:01
0

USKORO STIŽE AVION BUDUĆNOSTI: Putnici će gledati u nebo iznad letilice! (VIDEO)

Erbas je predstavio novi avion sa specijalnim Infinito kabinom i posebnim ekranima na krovu koji će prikazivati nebo izvan letelice, pa će putnici moći da uživaju u spektakularnom pogledu.

Pored toga što će ekrani u letelici moći da prikazuju nebo i okolinu u kojoj se ona nalazi, oni će takođe moći da prikazuju i druge slike pritiskom na specijalno dugme.

Zbog nesvakidašnjeg dizajna letelice putnici će imati utisak da između njih i neba nema nikakvih zidova.

Erbas ACJ319Neo je dizajnirala italijanska kompanija Pagani Automomobili, koji su za izradu aviona koristili specijalne materijale kakvi do sada nisu korišćeni ni u jednoj drugoj letelici. Naime, ovaj avion je napravljen od CarboTitaniuma, legure super-izdržljivih ugljeničnih vlakana i titanijuma.

Unutrašnjost aviona ukrašena je kožnim tepisima i drvenim podom, a tvorci ističu da je kombinacija umetnosti i nauke kojom ova letelica odiše potekla još od Leonarda Da Vinčija.

Erbas ACJ319Neo može da prevozi osam putnika i može da pređe 12.500 kilometara za 15 sati.

POGLEDAJTE:

Izvor: Telegraf
Foto: YouTube Printscreen/BRONPIT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter