Izvor:
14.06.2016 u 01:28
0

FEJSBUK UVODI NOVITETE: Sad možete i BUKVALNO da kažete sve što mislite!

Ako slika vredi više od hiljadu reči zamislite šta tek video može da uradi! Fejsbuk je u petak objavio da će korisnici ove društvene mreže od sada u komentaru moći da ostave i video klip.

Jednim klikom ćete moći da ostavite video zapis, tako što ćete kliknuti na dugme na kojem je nacrtana kamerica, i da ostavite neki zanimljiv prilog u komentaru. Ovo je trenutno dostupno samo na desktop verziji društvene mreže, a uskoro će biti omogućeno i na telefonima.

Ovo nije jedina novina koja se uvela na nekoj društvenoj mreži. Posetimo, na Instagramu je omogućeno da korisnici sada "kače" duže klipove. Prvobitno su bili ograničeni na 15 sekundi, dok je sada moguće da u čitav minut "spakujete" nešto zanimljivo i objavite na društvenoj mreži.

Ukoliko ste u mogućnosti isprobajte ovaj novi vid komentarisanja koji vam je Fejsbuk omogućio!

HappyTv.tv
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter