Izvor:
18.07.2017 u 22:04
0

OVO ĆE VAS ODUŠEVITI: Isprobajte aplikaciju koja pretvara vaše lične fotografije u stikere! (VIDEO)

Sticky AI je aplikacija iz Prisma laboratorije i donosi aplikaciju za umetničke filtere koja je prošle godine oduševila korisnike.

Sada je u ponudi nova aplikacija koja vaše fotografije pretvara u stikere. Kada budu spremni za slanje možete ih isporučiti preko aplikacija Messenger, WhatsApp, iMessage i drugih.

Svoju zbirku stikera moguće je obogatiti i sopstvenim likom tako što ćete uključiti aplikaciju i odaberati da li želite da se slikate, ili da iskoristite već postojeću sliku koju imate u galeriji.

Kada odaberete fotografiju, Sticky AI će automatski “iseći” pozadinu i ostaviti samo lik na providnoj pozadini.

Postoji i opcija da držite dugme kamere, tako da napravite burst niz fotki koje će Sticky AI automatski spojiti u GIF, ukoliko ga vaša željena aplikacija za četovanje podržava kao format.

Dostupni su vam i filteri, koji će vašu fotku pretvoriti u crno.

Izvor:vesti-online.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter