Izvor:
25.07.2017 u 20:17
0

FACEBOOK PRAVI SVOJ PAMETNI TELEFON: Biće potpuno drugačiji od drugih! (FOTO)

Kompanija Facebook predala je Američkoj kancelariji za patente nacrt modularnog uređaja, što znači da popularna društvena mreža najverovatnije radi na sopstvenom pametnom telefonu.

Iako uređaj na fotografiji ne izgleda kao neodoljivi model pametnog telefona, nego više kao nekakav zvučnik, gotovo svi su uvereni da je ovo ionako samo patent, odnosno kako će Facebook pokušati da napravi modularni smartfon.

Još jedna činjenica koja ide u prilog tome da Facebook radi na modularnom telefonu je i podatak da je određen broj onih koji su radili u Google-u na projektu Ara prešlo u Facebook i radi na "tajnim zadacima" u odeljenju za hardver.

Facebook je do sada uspeo u svemu što je zamislio, pa ne bi bilo iznenađujuće da upravo iz ove kompanije ugledamo novi modularni pametni telefon.

Pogledajte kako izgleda uređaj na kojem radi Facebook:

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Printskrin: pdfaiw.uspto.gov

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter