parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

GENIJALAN SPOJ MAKE UP-A I TEHNOLOGIJE: Maska za telefon koja u sebi ima svu neophodnu šminku, od pudera do karmina!

 

 

Da li ste se ikada spremali za izlazak ili neki važan događaj, a u večernju torbicu nije vam stala sva šminka potrebna za to veče? Rešenje tog problema nudi jedna britanska kompanija.

 

Prva svetska bjuti maska za pametni telefon savršen je partner za sve one koje uvek žele da imaju perfektan make-up. Naime, unutar tanke maske skriven je minijaturan make-up alat koji se izvlači po potrebi.

 

Unutar kućišta nalazi se paleta s tri pregrade- za ruž, senku i balzam za usne. Paleta se u potpunosti može personalizovati, a prilikom naručivanja bira se između 7 nijansi ruževa, 4 nijanse pudera i korektora i balzama za usne. Pojedine nijasne ruževa mogu se koristiti i kao rumenilo, a sva šminka otporna je na toplotu.

 

 

 

 

Ivaj  "gadget" izmislila je bankarka Nafissa Chodieva kad je na putu iz teretane na bitan sastanak shvatila da je zaboravila kozmetičku torbicu. Sva sreća pa se na sastanku našla sestra Britanke koja joj je ispod stola, u ruke gurnula kompaktnu senku. Gumicom za kosu pričvrstila ga je na mobilni čija joj je prednja kamera poslužila za ogledalo kako bi neprimetno nanela šminku.

 

Upravo je tada shvatila da u rukama "drži zlato" te je isti dan počela da radi na svojem proizvodu. 

 

Hibrid make-up palete i pametnog telefona zasad je dostupan samo za Iphone modele, i to u zlatnoj, crnoj, ružičastoj i bijeloj boji.

 

Izvor: Glorija
Foto: printscreen/instagram/poutcase

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:00 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Čađava mehana
15:30 Parovi  Live
17:30 Telemaster
18:15 Glamur
18:35 Upoznajte parove
20:30 Parovi - Live
00:00 Parovi - Live