parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Teorija zavere koja definitivno NADMAŠUJE sve ostale!

Čovek koji tumači Bibliju Dejvid Mejd predvideo je da Zemlja ulazi u sedmu godinu „stradanja“ kada će je uništiti planeta iz svemira. Pretpostavljate, planeta X ili Nibiru. NASA baš i nije sigurna u ove tvrdnje.

Autor Dejvid Mejd predvideo je „poslednje dane“, koji će početi ovog meseca, čim Zemlja uđe u sedmogodišnji period „velikog stradanja“. Tokom ovog perioda vodiće se rajski rat na Zemlji koji će dovesti do uspona antihrista u novom svetskom poretku.

Inače, ako se sećate, Dejvid Mejd je isti čovek koji je prošlog meseca najavljivao da će nas udariti planeta X, odnosno Nibiru. Sada tvrdi da tako nešto nikada nije rekao i da je to izvučeno iz intervjua, u kojem na kraju navodi da ne veruje da će 23. septembra biti smak sveta.

Njegova opsesija planetom X traje dugi niz godina, a čak je napisao knjigu sa nizom tvrdnji i „dokaza“ o njenom postojanju.

- Ovaj nebeski objekat planeta X, ili kako ga Biblija naziva ’pelin’ u poglavlju 8. neće uništiti celu planetu već samo jednu trećinu - kaže on i dodaje da je upotreba solarnih raketa glasnik dolaska planete X.

- Neće doći do kraja sveta, ali hoće do kraja sveta kakvog znamo. Sve će se promeniti.

Ali, nije sve tako crno! Posle sedam godina sa Antihristom na vlasti, Zemlju očekuju hiljade godina sreće i blagostanja.

A onda se oglasila i NASA...

NASA uporno ponavlja da planeta X ili Nibiru ne postoji i da je sve delo internet teoretičara zavere. Svemirska agencija ističe da bi planeta odavno bila praćena da je na putu ka Zemlji i da bi do sada mogla da se vidi golim okom.

- Nakon pretraženih hiljade objekata širom svemira, NASA-in Wide-Field Infrared Survey Explorer (WISE) nije pronašao nikakav dokaz za navodno svemirsko telo zvano Nibiru ili planeta X - naveli su u saopštenju.

 

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak 19.02.2018
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
08:00 TOP - SHOP
08:15 Dobro jutro Srbijo
10:55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Beni Afet serija 
14:55 Parovi - Live
16:20 Posle rucka
17:45 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
19:00 UPOZNAJTE PAROVE
19:55 Bingo
20:30 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Ćirilica - Predsednik Aleksandar Vučić
slede Parovi - Live