Izvor:
17.10.2017 u 19:28
0

LOŠA PRODAJA TELEFONA iPhone8: Evo zašto niko ne želi ovaj model!

Kompanija Apple je prošlog meseca objavila iPhone 8 i iPhone 8 Plus, ali prema navodima, telefoni za sada ne ostvaruju dobre rezultate na tržištu. Prema istraživanjima provajdera, iPhone 7 se bolje prodaje nego ovogodišnji iPhone 8, jer svi čekaju na pojavu iPhone X modela na tržištu.

Reuters izveštava da se iPhone 7 trenutno prodaje po ceni od 550 dolara, u poređenju sa cenom od 700 dolara za iPhone 8. Oba telefona imaju sličan dizajn i specifikacije, a novi model ima samo manja poboljšanja u vidu bežičnog punjenja i bržeg čipseta.

Sugeriše se da kupci čekaju na iPhone X, a drugi razlog nedostatka interesovanja za iPhone 8 modele jeste taj što prodavci slabo promovišu Apple telefone.

Ostaje da se vidi da li će iPhone X, sa svojom cenom od 999 dolara, uspeti da po prodaji nadmaši iPhone 7. Telefon će se u pretprodaji naći od 27. oktobra, a na tržište stiže 3. novembra.

Izvor:Telegraf.rs
Foto:Twitter/DigiSlice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter